Ervaringen huurders

Tafels van staal huurt een unit bij MultiPark Amersfoort

Eén van de huurders bij MultiPark Amersfoort is het bedrijf Tafels van staal, onderdeel van HoutXtra. Het bedrijf verkoopt industriële eetkamertafels gemaakt van gewalst machinestaal en boomstamtafels van essen en eiken met een stalen of RVS onderstel in lengtes tot vijf meter. De tafels zijn uit voorraad leverbaar.

Tafels van staal wordt gevormd door Kees Budding en Ellen van der Maarel. Samen dragen zij zorg voor de verkoop van de tafels via de website, detailhandel en interieuradviseurs. Kees zorgt voornamelijk voor het fysieke gedeelte terwijl Ellen de marketing voor haar rekening neemt.

“Het huren bij MultiPark Amersfoort bevalt ons uitstekend”

 

Tafels van Staal - MultiPark Amersfoort

Tafels van Staal - MultiPark Amersfoort

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de opslag van de voorraad hebben Kees en Ellen voor MultiPark Amersfoort gekozen. Via een advertentie in de krant maakten zij kennis met de nieuwe opslag- en bedrijfsunits aan de rand van Amersfoort. “Wij hebben voor MultiPark Amersfoort gekozen omdat de prijs-kwaliteitverhouding ons aansprak. Bovendien zijn we gecharmeerd van de nieuwbouw en bleek er voldoende ruimte om voor de units te laden en te lossen”,  antwoordt Kees op de vraag waarom Tafels van staal voor het huren van een unit bij MultiPark Amersfoort gekozen heeft.

Tafels van Staal - MultiPark Amersfoort

Het huren van een unit bij MultiPark Amersfoort bevalt Kees en Ellen uitstekend. “We zouden het zeker aanbevelen bij anderen”, voegt Kees toe. Hij beoordeelt MultiPark Amersfoort dan ook met een mooie 9.

_mg_0848
Contact

Tafels van staal
T 06-3085 0795
www.tafelsvanstaal.nl