MultiPark Amersfoort I: ruimte huren naar wens

MultiPark Amersfoort I voorziet in de door u gewenste ruimte. Wij bieden u een uitstekend beveiligde en nette opslagruimte waar u uw spullen met een gerust gevoel kunt opslaan of een onderhoudsvrije bedrijfsruimte die volledig naar uw wensen kan worden ingericht. Als huurder kunt u gebruikmaken van uitstekende extra faciliteiten zoals een pantry, periodiek gereinigd sanitair en een beveiligd WiFi-netwerk.

De unieke opslag/bedrijfsunits van MultiPark Amersfoort I bevinden zich op bedrijventerrein Wieken-Vinkenhoef aan de Koedijkerweg 5 in Amersfoort. De units worden 24/7 intensief beveiligd, zijn voor huurders dag en nacht toegankelijk en hebben elk een eigen brievenbus. Als huurder  kunt met uw (bedrijfs)auto tot voor uw eigen unit rijden.
Lees meer over de locatie


Opslag / bedrijfsunits met 7 varianten

Bij MultiPark Amersfoort I zijn opslag/bedrijfsunits in uiteenlopende formaten. Elke unit heeft een hoogte van ca. 4,8 meter. Er is altijd een unit die voldoet aan uw ruimtelijke wensen waardoor u niet betaalt voor ruimte die u niet nodig heeft. Het is ook mogelijk om meerdere units te schakelen zodat u de beschikking krijgt over het door u gewenste aantal vierkante meters aan ruimte (max. circa 100m2).
Bekijk de varianten

In combinatie met de huur van een bedrijfsunit in het hoofdgebouw van nummer 5 en nummer 7 , is een extra ruimte bij te huren in de bijbehorende gebouwen. Echter de ruimten in de bijgebouwen zijn enkel in combinatie met een unit in het hoofdgebouw te huren.


Standaard complete uitvoering 

De opslag/bedrijfsunits van MultiPark Amersfoort I worden gescheiden door geïsoleerde sandwichpanelen en zijn voorzien van:

  • Elektrische roldeur, te bedienen met een afstandsbediening, voorzien van een loopdeur.
  • Betonvloer (monolytisch afgewerkt): glad en vlak.
  • Wasbak met stromend water.
  • 220 en 380 Volt elektriciteitsvoorziening.
  • Tussenmeter voor elektra.
  • Aansluiting op het riool zodat u als huurder eventueel een toilet in de unit kunt (laten) plaatsen.

Meerdere opties

De opslag/bedrijfsunits van MultiPark Amersfoort I kunt u gebruiken voor uiteenlopende doeleinden en naar eigen wens inrichten. U kunt de unit(s) bijvoorbeeld inrichten als magazijn voor uw webshop, gebruiken als atelier of voorzien van werkbanken en er een werkplaats van maken. Er zijn vele opties waaronder:

  • Toilet: deze dient u uzelf te plaatsen en aan te (laten) sluiten.
  • Verwarmings-/koelingselement: door uzelf te plaatsen en aan te (laten) sluiten.
  • Persoonlijk alarmsysteem: in overleg door u te laten installeren.

Wij zijn u graag van dienst met een passende oplossing. Heeft u speciale wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Wijzigingen voorbehouden.

 

Multipark_amersfoort-opslagbox-bedrijfsunit-3

Multipark_Soest_kleine_Garagebox-vooraanzicht