Voor wie is MultiPark?

Geschikt voor bedrijven en particulieren

MultiPark Amersfoort biedt opslagruimte en bedrijfsruimte aan voor zowel particulieren als ondernemers in en rondom de gemeente Amersfoort, Hoevelaken en Leusden.

Passende ruimte

Een opslagruimte voor uw webshop, een atelier waar u rustig kunt werken, een werkruimte met werkbank om in ontspannen aan uw klassieke auto te sleutelen – de mogelijkheden zijn talrijk. MultiPark Amersfoort is bijzonder geschikt voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte passend bij hun activiteiten.

De diverse varianten units van MultiPark Amersfoort I en II bieden de ruimtelijke oplossing voor elke ondernemer en particulier. Nagenoeg alle (bedrijfs-)activiteiten zijn toegestaan, uiteraard mits er geen sprake is van bovenmatige overlast. Agrarische activiteiten zijn niet toegestaan. Voor de units geldt bij bedrijfsactiviteiten de volgende gemeentelijke functie-aanduiding: bedrijf tot en met categorie 2.Ideaal voor ZZP’ers en overige bedrijven

Misschien begon het ooit als een hobby; bijvoorbeeld het repareren van laptops of het opknappen van oude meubels, maar inmiddels is uw hobby gegroeid tot uw eigen onderneming. Uw garage biedt tegenwoordig te weinig ruimte en u zoekt een eigen plek voor het doorzetten van uw onderneming. Een goede plek om uw bedrijfsactiviteiten uit te oefenen.

Dat geldt bijvoorbeeld ook als u een (startende) aannemer bent en opslagruimte nodig heeft. Ook dan zijn de naar eigen wens in te richten bedrijfsruimtes van MultiPark Amersfoort en de goede facilitaire voorzieningen waaronder een pantry en centrale toiletten. De bedrijfsruimtes zijn in verschillende afmetingen te huur. Eventueel kunnen meerdere units geschakeld worden. Groeit uw bedrijf? Dan groeit uw bedrijfsruimte flexibel met u mee, tegen relatief geringe kosten.

Alle bedrijfs/opslagunits van MultiPark Amersfoort hebben een eigen postadres. Zo hoeft u voor zaken niet uw privé-adres te gebruiken.

Uitkomst voor particulieren

U rijdt graag motor en droomt al jaren van een eigen motor waar u lekker in alle rust aan kunt sleutelen. Maar u heeft thuis te weinig ruimte voor uw hobby. Laat uw droom werkelijkheid worden met een unit van MultiPark Amersfoort.

Multipark_Soest_Grote_Garagebox-vooraanzicht-kleiner